GTX 1060 vs i5 8600k Sistem Toplama

username123

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle iyi günler arkadaşlar. Teknobiyotik sitesinden sistem topluyorum.
  • İşlemci: i5 8600K
  • Anakart: Asrock z370M
  • RAM:Team DDR4 2x8 16GB 2666MHz
  • Ekran kartı: Palit GTX 1060 6GB
Bu sisteme ek olarak Teknobiyotik sitesinde sihirbazdan toplayabileceğim en uygun fiyat/performans PSU dahil kasa ve işlemci sogutucusuna ihtiyacım var. Bu konularin cahili olduğum için yardım etmenizi rica ediyorum. Masraf yapma lüksüm maalesef yok bütçeyi hali hazirda cok zorladım. Sistemime uygun PSU dahil kasa ve işlemci sogutucusunu en makul fiyat olacak şekilde önerebilir misiniz? Gerekirse sihirbazdan bakarak bir öneride bulunursanız çok memnun olurum. Simdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyi söylemeden biz nasıl yardım edebiliriz?
Bu sisteme en uygun en düşük fiyat/performans parçaları tavsiye edebilirsiniz hocam? PSU'lu kasa ve işlemci sogutucusuna ihtiyacım var. Yanlis anlamayin ama uyumlu ve ucuz olacak. Neden bütçe gerekiyor?

Sen sistemi kurmuşun zaten kasa zevke göre seçilir gözüne hangisi güzel geliyorsa. Teknobiyotik'te en hoşuma giden kasa: Dark SuperNova 750W 80+ Bronze 6x12cm RGB Fan + 35cm LED Şerif, USB 3.0, Cam Yan Panel, 9 Adet Fan Takılabilir, Uzaktan Kumandalı Mid-Tower Oyuncu Kasası (DKCHSUPERNOVA750)

Önü üstü ve yan paneli cam 6x12 cm LED fanla LED şeritle ve kontrolcü kumanda ile geliyor (6 LED fan zaten 200 TL eder). 9'a kadar takılabiliyor fan geniş kasa sihirbaza indirimli 600 TL çok güzel bence. 750W 80+ bronz güç kaynaklı güç kaynağı sadece 300-400 TL zaten.

Bu arada i5 8600K alıp işlemci soğurucu arayacağına i7 8700 alsan daha uygun olmaz mı? Aralarında tam 200 TL fark var stock fan kullanırsın.

Bu da videosu kasanın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cem yılmaz diyor ya param olsada ben alsam :D Çok güzel şu kasa ya...

Son olarak 2x8 2666 RAM yerine 3000 veya 3200'lik paketlerden alsana. Büyük ihtimal indirimli alıyorsun sihirbazdan ama almışken.
Bu 2 sinden birini al 50-60 TL için ucuza kaçma.

Toplama PC yaparken bir siteye bağlı kalınması saçma bence. İstediğin her parçayı farklı sitelerde araştırıp en uygununu bulup alacaksın ki bir anlamı olsun. İndirim yaptık ayağına saçma malları kakalıyorlar sonra.

Mesela bakıyorum Palit GTX 1060 6 GB Teknobiyotik'te 1870 TL'den sihirbaza özel 1830 TL diyor. Zaten piyasası bunun altında hatta 300 TL altında.

PALIT GeForce GTX 1060 JetStream 6GB Ekran Kartı

Aynı şekilde i5 8600K da sihirbaza özel 1215 TL diyor zaten piyasa fiyatı o aralıkta.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı