GTX 1060 vs RX 480 vs RX 580

RX 500 serisinin çıkmasına gerek yoktu, elindeki RX 400 serisi stoklarını bitirmeye çalışsaydı AMD için daha iyi bir satış politikası olurdu. RX 500 serisi kartları almak zorunda değilsiniz, bu yüzden acımazsızca eleştirmemek lazım, gerek yok çünkü her sene doğal olarak yeni kartlar çıkar. Vega bambaşka bir mimari. Yeni kart çıkması da kötü bir durum değil, çıksın sonuçta bu serileri kimse size zorla aldırtmıyor.

@ShadYaqz Nvidia yı tuttuğum felan yok Nvidia nın çıkardığı ekran kartlarına bakıyorum kullanım derecesine bakıyorum açık ara liderliği almış hatta tek lider piyasadave sosyal ortamda.Amd 2-3 senedir emekliyor bariz ortada kimse kendini kandırmasın rx 580 1060 ın rakibi diye çıkdı gtx 1080 e rakip bir kart neden cıkaramıyorlar kaldıki 1080 ti piyasada titan xp ninde eli kulağında hala bu 2 markayı kıyaslamayın bana.

En iyi şekilde RX 580 XTR alır. Sapphire limited edition OC hali ve daha fazla fps veriyor.

@BERWAR 15:50 Güç tüketim değerleri kısmı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıldan az kaldı. VEGA beklenebilir. Katılıyorum.

@Ferhat Demirel Bu değerler stok hızdaki kart değerleri değil, OC edilmiş kart değeri. Elektrik faturasına yansıyacak cinsten bir TDP farkı yok aralarında.

@Ferhat Demirel GTX 1070 üstü kartlara rakip olacak kartlar Vega mimarili kartlar, yaz aylarında çıkacak.

Hayli hazırda AMD'nin üst seviye kartları olan Radeon Pro Duo, R9 295X2 gibi modellerde var. Uzun yıllar en güçlü kart modeli AMD kartların elindeydi.

@BERWAR Gtx 90. ve 10.. serileri ile piyasayı elde tutuyor bu benim görüşüm değil.Rx 580 2k high kartı deniliyor ama çoğu oyunda 2k high ayarlarda 50 fps altında kalıyor bu sizce tatmin edilebilinir bir rakammı?Gtx 1070 e geforce yetkilileri 2k kartı diyor haklılarda milleti kandırdıklarını sanmıyorum.Teşekkürler herkeze .

@Ferhat Demirel AMD 2K Ultra kartı demiyor, High kartı diyor. Bu açıklamasında genel olarak doğru bir tabir. Ne GTX 1060, ne de RX 580-480 2K Ultra-High ayarları için tam olarak yeterli kartlar değil. Piyasanın Nvidia hakimeyetinde olması AMD kartların kötü olduğunu göstermiyor. Üst seviye kartlar hariç orta ve orta üst seviye kartlarda AMD daha başarılı. Üst seviye rakip modelleri de var, Radeon Pro Duo ve R9 295X2 modeli gibi. Yeni mimarili kartlar olan Vega kartlar en üst seviye Nvidia modellerini hedef alacak ve birkaç model çeşidinde çıkacak. Hali hazırda R9 295X2, GTX 1070 modelinden daha üstün. Radeon Pro Duo ise GTX 1080 modelinden daha performanslı bir kart, bu modellerinde piyasada olmasını unutmamak lazım, elbette mimari ve TDP değerleri olacak rakipleri olan Nvidia modelleri daha iyi bu konuda. Vega Nvidia kartları alt edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…