Büyük ihtimalle kalitesiz, verimsiz bir PSU. Ayrıca sadece GTX 1060 için değil, diğer bileşenler için de güç gerekiyor. Yük altında kaldıramayıp sistem kapanabilir.
Büyük ihtimalle kalitesiz, verimsiz bir PSU. Ayrıca sadece GTX 1060 için değil, diğer bileşenler için de güç gerekiyor. Yük altında kaldıramayıp sistem kapanabilir.
Ben 500W PSU yeterli olur diye düşünüyordum. Vatan Bilgisayar personeli yükte iken istikrarlı çalışması için 600W iyi olur demişti. R7-1700 işlemci mevcut.
Yine de bence daha yüksek voltaja sahip bir PSU seçilmeli. GeForce GTX 1060 | Specifications | GeForce Nvidia kendisi bile 400W değerinden daha güçlü bir PSU kullanılması gerektiğini belirtmiş.
Ona bakarsak Everest ve Frisby’nin PSU’larında da 80+ sertifikası var. Ama bu çöp PSU’lar bir işe yarıyor mu, kesinlikle hayır. Adamın 750W Gold diye millete sattığı PSU, +12V kanalından 550W zor veriyor.
PSU olarak SilverStone Strider 500W önerebilirim. Kalitelidir.
FSP ya da Corsair'ın 500W 80+ Bronze sertifikalı PSU'ları işini çok iyi görür. Lakin ben ses kartı, optik sürücü vs. takıcam diyorsan 600W en garantisi.