GTX 1060'a 350W PSU Yeter mi?

Bilgo

Hectopat
Acar mı merak ediyorum. Kısa süre takıp performansını deneyeceğim sorun olur mu acaba?

Büyük ihtimalle kalitesiz, verimsiz bir PSU. Ayrıca sadece GTX 1060 için değil, diğer bileşenler için de güç gerekiyor. Yük altında kaldıramayıp sistem kapanabilir.

PSU marka/model belirtin.
Ekran kartı zarar görür mü?
Büyük ihtimalle kalitesiz, verimsiz bir PSU. Ayrıca sadece GTX 1060 için değil, diğer bileşenler için de güç gerekiyor. Yük altında kaldıramayıp sistem kapanabilir.

PSU marka/model belirtin.
80 Plus sertifikalı.

Ben 500W PSU yeterli olur diye düşünüyordum. Vatan Bilgisayar personeli yükte iken istikrarlı çalışması için 600W iyi olur demişti. R7-1700 işlemci mevcut.

Ekran kartı zarar görür mü?

80 Plus sertifikalı.

Ona bakarsak Everest ve Frisby’nin PSU’larında da 80+ sertifikası var. Ama bu çöp PSU’lar bir işe yarıyor mu, kesinlikle hayır. Adamın 750W Gold diye millete sattığı PSU, +12V kanalından 550W zor veriyor.

PSU olarak SilverStone Strider 500W önerebilirim. Kalitelidir.

FSP ya da Corsair'ın 500W 80+ Bronze sertifikalı PSU'ları işini çok iyi görür. Lakin ben ses kartı, optik sürücü vs. takıcam diyorsan 600W en garantisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…