Fatih Batuhan Kahraman
Decapat
GTX 1060 6 GB var GTX 1650 Super gecmeli miyim değmez mi?
Bende düşünüyorum öle gddrr 6 farkı çok mu merak ettimNeredeyse denkler. Ayrıca 1060'ın fazladan 2GB VRAM avantajı var. Kesinlikle değmez.
Bedavaya geçiyorsan belki olabilir ama onun dışında asla değmez. Güncelleme yapacaksanız en az RTX 2060 alın ki fark görünGTX 1060 6 GB var GTX 1650 Super geçmeli miyim değmez mi?
Az overclok ile sanırım geçebilirim 1650 süper iBedavaya geçiyorsan belki olabilir ama onun dışında asla değmez. Güncelleme yapacaksanız en az RTX 2060 alın ki fark görün![]()
Öyle ahım şahım bir fark olacağını sanmıyorum.Bende düşünüyorum öle gddrr 6 farkı çok mu merak ettim
Testlerde %4 en fazla fark oc ile denk kart gibi , yüksek çözünürlük yada 6 gb ram isteyen oyunlarda sıkıntı da olabilirÖyle ahım şahım bir fark olacağını sanmıyorum.
Rust 1080P ultrada 6.5GB VRAM kullanıyor. 4GB gerçekten yetersiz.Testlerde %4 en fazla fark oc ile denk kart gibi , yüksek çözünürlük yada 6 gb ram isteyen oyunlarda sıkıntı da olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.