GTX 1060'dan GTX 1650'ye geçilir mi?

Şöyle söyleyeyim hani FPS manasında size sıkıntı yaratıyorsa kartınız geçebilirsiniz. Fakat o kart sizi 2 yıl daha götürür en azından. Ya da şöyle düşünebilirsin yatırım yapmak istiyorsan geleceğe dönelik yeni kartlardan alabilirsin. Biraz daha para biriktirip 2060 alırsınız.

Değmez. 1660 Super, 1660Ti yada 2060'a geçebilirsen daha iyi olur. Aşağıdaki linkteki sayfada saha çok oyunun değerleri var, bakabilirsin.

Eki Görüntüle 495852
Çok saol zaten 85 hz monitörüm ideal bence

Şöyle söyleyeyim hani FPS manasında size sıkıntı yaratıyorsa kartınız geçebilirsiniz. Fakat o kart sizi 2 yıl daha götürür en azından. Ya da şöyle düşünebilirsin yatırım yapmak istiyorsan geleceğe dönelik yeni kartlardan alabilirsin. Biraz daha para biriktirip 2060 alırsınız.
Çok haklısın bence 2 değil 4 5 sene de ayar kısarak götürebilir zaten 4 5 sene ne olucak bilmiyorum
1050 Ti mi iyi yoksa 1060 mı?
Ben 1050 Ti'den geçmeyi düşünüyorum.
Çok fark var 1050 ti ile bence geç 20 30 fps bazen 40 bence geç

1050 Ti mi iyi yoksa 1060 mı?
Ben 1050 Ti'den geçmeyi düşünüyorum.
GTX 1060 geçin kendisi güçlüdür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı