GTX 1060'dan Hangi Ekran Kartına Geçilmeli?

Ramlerimin tamamen dolduğunu asla görmedim. 7,5 gördüğüm en yüksek değerdi o sırada okulum için gerekli olan bir elektronik devre programı arkada açıktı ama evet kesinlikle 16
1080P 144 Hz için RX 5700, 2060 tercih etmelisiniz. AMD'nin GPU driverları şuan aşırı sıkıntılı, uğraşamam diyorsanız hiç bulaşmayın derim. Elinizdeki 1060 3G modeli, verdiğiniz fiyata değecek performans farkını görmek istiyorsanız minimum 1660 Ti tercih edin.

İşte ben o sıkıntıların R9 280'den beri çözüldüğüne inanmadığım için çok AMD ekran kartı alma taraftarı değilim artık. Ama işlemci konusunda hiç bir sıkıntı görmedim ayrı konu.

Bu arada konuya yazan herkes için 2.el RTX 2070 için ne dersiniz ?

Sinerjiden önceden alışveriş yaptınız mı?Önermeyin şu firmayı.

HB, İtopya, Vatan gibi yerlerin şikayet sayısı Sinerji'den kat kat daha fazla. Bilgisayar da almayalım o zaman. Başka bir konunda da gidip soğutması kötü olan MSI Armor aldın diye tüm AMD markasına kötü diyordun. Ayrıca aldığın sistemdeki kasanın soğutması hakkında da tonla şikayet vardı.

Son düzenleme:
Bak kasam aynı kasa 1. Kartımda ısınma sorunu yoktu Gpu arızası yaşandı. 2. Kartımda bu sıkıntı var. Ben Sinerjiyle yaşadığım durumu yazdım. Önceden alışveriş yapmadığınız bir firma için kefil olmayın. Ayrıca tek ısınan kart benimki değil galiba forumda sürekli karşıma çıkıyor. Sürekli arıza çıkaran kartı da önermemekte kendimce haklıyım. Beni birileri mağdur ediyor çünkü.

Bizim firmalar, dolar yüksek iken aldıkları kartları, dolar biraz düşünce kart fiyatlarına zam yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…