GTX 1060'dan RX 6600'e geçmek

METANİC

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimden bulunan kartı satıp üzerine biraz daha koyup RX 6600 modeline geçmeyi düşünüyorum. Kartın tükettiği güç de az olduğu için beni cezbetti açıkçası. Performansı da güzel. Sizce mantıklı mı? Yazılımsal sorunları, ısı sorunları falan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Şu an elimden bulunan kartı satıp üzerine biraz daha koyup RX 6600 modeline geçmeyi düşünüyorum. Kartın tükettiği güç de az olduğu için beni cezbetti açıkçası. Performansı da güzel. Sizce mantıklı mı? Yazılımsal sorunları, ısı sorunları falan var mı?

Geçilir kesinlikle büyük bir FPS artışı olacaktır.

WattMan şansa bağlı oluyor, eğer 10 dakika oyun oynadığında siyah ekran girmiyorsa sıkıntı yok arada bir WattMan ayarları geri yüklendi der o kadar.

Aslında ben farklı bir öneri söyleyecektim ama elindeki GTX1060'ın 3GB olduğunu görünce vazgeçtim. Ben de arkadaşlar gibi değiştirmeni tavsiye ediyorum ayrıca bir 8GB RAM eklemesi daha yapmalısınız.

Aslında ben farklı bir öneri söyleyecektim ama elindeki GTX1060'ın 3GB olduğunu görünce vazgeçtim. Ben de arkadaşlar gibi değiştirmeni tavsiye ediyorum ayrıca bir 8 GB RAM eklemesi daha yapmalısınız.

RAM konusunu halledeceğim hocam onda sorun yok. Yapacağınız öneri neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı