GTX 1060'lı sistem vs PS 4

Spery

Megapat
Daha fazla  
Sorum şu: Bazıları 1080 ile sistem topluyor oyun sistemi adı altında, bu arkadaşlar hangi oyunları oynuyor? Ben 1060 ile sistem toplamayı düşünüyorum. Ama Steam'de oynayabileceğim 3-4 oyun buluyorum. Bu oyunlara bakıyorum da çoğu PS'de var sonra PS mi alsam diyorum. Hem daha ucuz olur diye. Bilmiyorum kafam çok karışık. Topluyorum GTX 1060'lı sistem alsam hangi oyunları oynayabilirim. Ya da PS mı almalıyım?
Dediğim 3-4 oyun:
  • ETS2
  • R6s
  • GTA V
  • PUBG

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes kendi zevkine göre ekran kartı seçiyor, o konuda bir şey demek yanlış. Ama ben bilgisayar öneririm. Hem oyunu oynarsınız rahatça, hem de diğer işlerinizi görürsünüz. Ama yinede siz bilirsiniz. Playstation da mantıklı bir seçim.

Eski bir PC kullanıcısı olarak PC başında maymuna dönüyordum. PS4 aldım memnunum ve ilerde işimi görecek bir dizüstü düşünüyorum. Açıkçası PS4 fiyat olarak uygun ve şuan kur çok yüksek o yüzden tabiiki PS4.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı