GTX 1060'lı sistem yükseltmeye nereden başlanmalı?

Up-/!!

Hocam 6600 alabilirim belki bilmiyorum artı olarak ssd modelini bilmiyorum yada bulabilirsem atarım. Diyelim ki 6600 ü aldım bu psu ile 1 yıl kullanabilir miyim onu?
Kullanırsınız ancak size şöyle söyleyeyim, o PSU çok güvenli bir model değil. Değiştirme fırsatınız olduğunda değiştirin.

Kullanırsınız ancak size şöyle söyleyeyim, o PSU çok güvenli bir model değil. Değiştirme fırsatınız olduğunda değiştirin.
Anladım hocam bilgili gibi görünüyorsunuz. Bu psu başıma ne gibi bir şey açabilir yani sadece kendisine mi bir şey olur yada bir şey olduğunda diğer parçalara da zarar verir mi?

Anladım hocam bilgili gibi görünüyorsunuz. Bu PSU başıma ne gibi bir şey açabilir yani sadece kendisine mi bir şey olur ya da bir şey olduğunda diğer parçalara da zarar verir mi?

Elektrik kesilmesi kaçak akım gibi durumlarda sistemi koruma görevini yerine getirmekte sorun yaşatabilir. Ya da kendi kendine de zarar verebilir. Çok net konuşamıyorum çünkü donanım konusunda bilgim PSU konusunda diğer parçalara nazaran nispeten az. @Sir Benjamin hocam bu konularda bilgilidir, eğer etiketi görürse size yardımcı olur.

Up-/!

Hocam 6600 alabilirim belki bilmiyorum artı olarak SSD modelini bilmiyorum ya da bulabilirsem atarım. Diyelim ki 6600'ü aldım bu PSU ile 1 yıl kullanabilir miyim onu?

Hocam o PSU yarin gider demiyoruz zaten. PSU tehlikeli yani belli olmaz. Belki uzun yıllar da kullanırsın sorun olmaz ama hiç belli olmaz. PSU sistemin kalbidir dikkatli olmakta fayda var.

Elektrik kesilmesi kaçak akım gibi durumlarda sistemi koruma görevini yerine getirmekte sorun yaşatabilir. Ya da kendi kendine de zarar verebilir. Çok net konuşamıyorum çünkü donanım konusunda bilgim PSU konusunda diğer parçalara nazaran nispeten az. @Sir Benjamin hocam bu konularda bilgilidir, eğer etiketi görürse size yardımcı olur.
Tesekkur ederim hocam.

Hocam o PSU yarin gider demiyoruz zaten. PSU tehlikeli yani belli olmaz. Belki uzun yıllar da kullanırsın sorun olmaz ama hiç belli olmaz. PSU sistemin kalbidir dikkatli olmakta fayda var.
Anladim bilgili olmadigimdan o oturu bir soru sordum kusura bakmayin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı