Yahu işte 6 GB olan versiyonuMSI Gaming X modelleri soğutma konusunda iyi fakat GTX 1060 Ti diye bir kart yok.
Anladım. MSI Gaming X modelleri soğutma konusunda iyidir rahatlıkla alabilirsiniz. Alternatif olarak Asus ROG, Dual EVO, TUF EVO önerebilirim.Yahu işte 6 GB olan versiyonu.![]()
1080p 60 FPS için alıyorum, 2. el alacağım büyük ihtimalle, yoksa RTX almayı ben de biliyorum, ki hala gideri var çoğu GTX 10 serisi kartların, ben de yeni nesil AAA oyunları Ultra'da 4K'da açma derdinde olmadığım için, GTX 10 serisi bir ekran kartı alacağım.Tamamda ne kadara alıcaksın ? Onun yerine yeni nesil bir ekran kartı alsana.
1080p 60 FPS için alıyorum, 2. el alacağım büyük ihtimalle, yoksa RTX almayı ben de biliyorum, ki hala gideri var çoğu GTX 10 serisi kartların, ben de yeni nesil AAA oyunları Ultra'da 4K'da açma derdinde olmadığım için, GTX 10 serisi bir ekran kartı alacağım.
Yok hocam, bir şey demedim ki. RTX 2070S'e param yeter ise ondan alırım herhalde, şuanlık GTX 1060 6 GB ile GTX 1070TI düşündüm, bütçe yolu gösterecek bakalım.Bilemiyorum Altan bilemiyorum.
Ben senin üzülmemen için dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.