GTX 1070 1080p Performansı

Dying Light oyunun da tüm ayarlar full iken 1080p de Fps ortalama 120 oluyor. Kapalı alanlar da 200 Fps oluyor ama açık alan da stabil 120, 100 Fps oluyor. Gpu %99 çalışıyor.

Hmm.

FPS sabit olmazki oyunda girdiğin ortama göre FPS'nin değişkenlik göstermesi normal bir olay hiçbişey yapmana gerek yok. Tabi darboğaz yoksa bu dediğim geçerlidir.
Normalde 1060'ın stabil olduğu bir oyunda 1070 stabil olamıyor ( 1080p'de ). Ben de diyorum ki FPS de yaşanan bu inişi çıkışı nasıl stabil hale getirebilirim.

DSR aç, 2K da oyna. GPU %60 iken %99'a çıkacaktır.
Arkadaşlar, DSR açtığında sadece görüntüdeki grafikleri yükseltip ekran kartına yük bindirmiş oluyorsun. DSR kapalı iken 80-140 FPS arası alıyorsan açık iken 65-125 FPS arası alırsın. FPS deki stabiliteye bir etkisi olmuyor anlayacağınız.

CraZyNoMaD senin beni anlayabileceğini düşünüyorum. Diğer arkadaşlar üzerine alınmasın rica ediyorum. Yorumlarınıza saygı duyuyorum.

Arkadaşlar, DSR açtığında sadece görüntüdeki grafikleri yükseltip ekran kartına yük bindirmiş oluyorsun. DSR kapalı iken 80-140 FPS arası alıyorsan açık iken 65-125 FPS arası alırsın. FPS deki stabiliteye bir etkisi olmuyor anlayacağınız.
Heh, doğru söyledin. Yük bindirmiş oluyorsun. GTX1070 zaten 1080p'de %60-65 kullanıyor ortalama. DSR'e çıkmadığın takdirde GTX970 kullanıyor gibi olacaksın.

Hmm.

Normalde 1060'ın stabil olduğu bir oyunda 1070 stabil olamıyor ( 1080p'de ). Ben de diyorum ki FPS de yaşanan bu inişi çıkışı nasıl stabil hale getirebilirim.

CraZyNoMaD senin beni anlayabileceğini düşünüyorum. Diğer arkadaşlar üzerine alınmasın rica ediyorum. Yorumlarınıza saygı duyuyorum.

Sürücü'den kaynaklı olabilir. Mümkünse eski sürücüyü kur. Nvidia 3D ayarlarınıda kurcalamakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı