GTX 1070 1366x768 kullanılmıyor

Tayfundnz

Kilopat
Daha fazla  
Kasamı yeni topladım. Ekran kartım GTX 1070. Bütçemi çok zorladığım için monitör alamadım. 1366x768p olan monitörümü VGA dönüştürücü ile ekran kartına bağladım. Fakat monitörün doğal çözünürlüğün de çalıştıramadım. "Input not supported" hatasıyla karşı karşıyayım. Aynı şey oyunlar için de geçerli. DSR'ı henüz denemedim fakat ondan da pek ümidim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese iyi forumlar...
@BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Oyunlara girdiğinizde standart çözünürlüğü 1080p olarak açtığı için bu hatayı alıyorsunuz. Oyunu açın ALT+Enter yapın pencereli moda geçin ve çözünürlüğü monitörünüzün desteklediği çözünürlük yapın ve tam ekran yapın. Sorununuz çözülecektir.

Eski ekran kartı driver'ini silin. GTX 1070 için olanını indirip kurun. Daha sonra sağ tık görüntü ayarlarına girin burada çözünürlükler arasına eklenmiş olacaktır doğal çözünürlüğünüz. Driver'ları kurmadığınızdan tüm çözünürlükleri göremiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı