GTX 1070 beklenmeli mi?

PawstrL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bütçem yaklaşık 5000-5500 TL arası ama GTX 970 alacaktım birkaç hafta daha bekleyip GTX 1070 beklemem gerekir mi ve özel soğutmalı modeller ne zaman çıkar ?

@furkanxdgs4 Titan X ile aralarında büyük fark var. Yanlış bilgilendirmeyelim. Fiyatına göre epey performanslı bir kart ama o Titan X kadar güçlü muhabbbeti tamamen nVidia'nın pazarlama stratejisi. Bizzat GTX 1070'i bekleyen insanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Titan X performansı beklemeyin. Tabi VR kullanmayacaksanız.

@furkanxdgs4 Titan X ile aralarında büyük fark var. Yanlış bilgilendirmeyelim. Fiyatına göre epey performanslı bir kart ama o Titan X kadar güçlü muhabbbeti tamamen nVidia'nın pazarlama stratejisi. Bizzat GTX 1070'i bekleyen insanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Titan X performansı beklemeyin. Tabi VR kullanmayacaksanız.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Benchmark testleri yapıldı. Nvidia tarafından da desteklenen bişey. TitanX ile kıyasıya bir performans veriyor.

Neden olmasın? GTX970 GTX780 Ti ile yarışıyordu. GTX1080'inin de GTX980'e göre performans artışını GTX1070'e uyarlarsak Titan X güçü kimseyi şaşırtmaz. Ben de GTX1070'i bekliyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı