1080 ne bu durumda?Kesinlike Tavsiye ederim Rakipsiz bir ekran kartı.
1800TL'ye Titan X mi yoksa 2800TL'ye Titan X +15-20FPS mi? GTX1080 en iyisi ama F/P olarak GTX1070 daha iyi.1080 ne bu durumda?![]()
@furkanxdgs4 Titan X ile aralarında büyük fark var. Yanlış bilgilendirmeyelim. Fiyatına göre epey performanslı bir kart ama o Titan X kadar güçlü muhabbbeti tamamen nVidia'nın pazarlama stratejisi. Bizzat GTX 1070'i bekleyen insanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Titan X performansı beklemeyin. Tabi VR kullanmayacaksanız.
Neden olmasın? GTX970 GTX780 Ti ile yarışıyordu. GTX1080'inin de GTX980'e göre performans artışını GTX1070'e uyarlarsak Titan X güçü kimseyi şaşırtmaz. Ben de GTX1070'i bekliyorum.@furkanxdgs4 Titan X ile aralarında büyük fark var. Yanlış bilgilendirmeyelim. Fiyatına göre epey performanslı bir kart ama o Titan X kadar güçlü muhabbbeti tamamen nVidia'nın pazarlama stratejisi. Bizzat GTX 1070'i bekleyen insanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Titan X performansı beklemeyin. Tabi VR kullanmayacaksanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.