GTX 1070 BF 1 Beta Düşük FPS Sorunu

Fatih Kerem

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Zotac GTX 1070 AMP Extreme ekran kartım var, Battlefield 1 Beta oynuyorum. Başka kişilerin yayınladıkları videolarda 1070 ile ultra ayarlarda bulunduğum yerde 90 FPS alırken, ben ve arkadaşım ultra ayarlarda aynı yerde 40-50 arası FPS alıyoruz. Bunun sebebi nedir acaba? Allah'ını seven yardım etsin, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısınız, peki 6700k yı aldığım zaman herhangi bir performans sıkıntısı yaşarmıyım ? şu zamana kadar tak kullan yaptığımdan pekte sizin kadar anlamıyorum açıkçası...
Hocam hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. İçiniz rahat olsun, 6700K sağlamdır, güçlüdür.

İ7 6700K oyun sistemi için çok güçlü bir işlemci cidden. Zaten çok üst seviye oyun bilgisayarı toplayacaksınız bu işlemciyi almanız yeterlidir.

Artık işlemciler darboğaz yapmaya başladı güçlü kartlara. Bu gidişle nolcak bilmiyorum millet habire işlemcimi değiştirmek zorunda kalıcak sıkıntı biraz. Ya da güçlü kart almak yerine orta halli kartlar alıcak.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için kullanmadığım ne varsa satıp sistemi toplayayım bari son bir soru. Ekran kartım zaten gtx 1070 ana kart olarak MSI B150M Mortar Arctic D4 2133Mhz mATX 1151

İşlemci 6700 k ram olarakta Kingston HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz CL13 (HX421C13SBK2/16) alırsam heralde bir uyum sorunu yaşamam dimi?

Sıkıntısız kullanırsın.

@Fatih Kerem
Sorununuzun %90'ı çözüleceğine inanıyorum. En azından darboğaz olmayacak. %10 luk bir kısım ise süpriz hatalar çıkabilir İşlemciyi i7 6700/K alınca GPU kullanımı %90 larda olacak orası kesin. i7 6700K için o anakart alınmamalı. Z170 serisinden almanız lazım yoksa OC yapamassınız. Eğer OC yapmak istemiyorsanız i7 6700 alın, oda çok güçlü bir işlemci. Gerçi yeni ekran kartlarının çıkmasıyla en güçlü işlemciye bile güven kalmıyor, i5 ler bile GTX 1070'de sıkıntı çıkarabiliyor

@ibrahim zdemir hocam gözümden kaçtı deyin, sizden beklemezdim B150 anakarta OC'li işlemci ile uyumlu yazmışsınız. OC'yi kullanamaz alacak arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…