GTX 1070 Düşük GPU kullanımı

Eren Drmz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir problemim var ve yardıma ihtiyacım var. Battlefield 1 ve GTA 5 oynarken FPS düşüşleri yaşıyorum ama özellikle BF1'de GPU kullanımı 40-50 civarı seyrederken CPU yüzde 100 oluyor hep. Benim sistemimin darboğaz yapacağını düşünmüyorum ama yine de nasıl düzeltebileceğimi bilen birileri varsa iletişime geçsin. Lütfen oyunu rahat rahat oynayamıyorum. Bazı incelemelere baktığımda herkes 60'ın altına düşmüyor bu sistem üzerinden ve GPU tam performans çalışıyor. Bu arada sistemim:

MSI GTX 1070 Gaming X 8G
Asus Z170 anakart
Intel i5 7600K
8 GB 2400 MHz RAM
Monitör 144hz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ekran kartımı tam kapasitede kullanmıyorum Zotac gtx 1070 amp edition GPU, i5 7500 CPU kullanıyorum ama değerlerim 75-80 civarı hatta daha üzerine çıktığıda oluyor Bf1, Witcher 3 gibi oyunlarda. Bende yakın zamanda başlık açtım performans sorunları yaşıyorum benimki muhtemelen harddiskten kaynaklı okuma-yazma işlevini çok yavaş yapıyor. Düşük GPU kullanımı yaratırmı bilemem hangi HDD'yi kullandığını yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı