Mert Arabacı
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Finans
Selamlar,
BF1, BFV ve Rainbow Six Siege oynuyorum.
419.35 sürümü kurulu iken problem yoktu. R6 için 120-150 FPS arası alıyorum ultra ayarlarda.
BF1 ultra ayarlarda 120 FPS civarında alıyordum
BFV ise High-ultra ayarlarda 70-90 FPS arası alıyordum.
Wİn10 için güncelleme gelmiş ve otomatik yaptı daha sonra BF1 ve BFV için bir performans kaybı oldu kart ısınmıyor, kart %50 civarında kullanılıyor, anlık drop yaşıyorum ve 45-55 FPS arası değerler alıyorum bu iki oyun için geçerli.
Daha sonra ekran kartımı da en son sürüme güncelledim BF1 ve BFV için değişen hiç birşey olmadı. Ayarları low yapsamda ultra yapsamda 45-55 FPS arası değişmiyor. R6 için ise 20-30 FPS kaybı yaşadım bu güncelleme ile.
Tekrar 419.35 sürüme döndüm ve R6 için eski değerlerimi aldım fakat BF serisinde hiçbir değişiklik yok. Kartımın neden az kullanımda olduğunu bilmiyorum çözemedim de. Bu sorunu bazı zamanlar win 10 güncelleştirmesi ile çözmüştüm ama şimdi hangi güncellemeler yapıldı bilmiyorum da. Unutmadan R6 ad ekran kartı kullanımı %95-99 arası.
1. görselde BF1 oyununda ayarlar medium olarak seçili.
2. görselde BF1 oyununda ayarlar ultra olarak seçili.
3. görselde BFV oyununda ayarlar medium olarak seçili.
4. görselde BFV oyununda ayarlar ultra olarak seçili.
BF1, BFV ve Rainbow Six Siege oynuyorum.
- Asus GTX1070
- 8GB RAM
- Ryzen 1500x
- 60 Hertz 1080p Monitör parçalara sahibim.
419.35 sürümü kurulu iken problem yoktu. R6 için 120-150 FPS arası alıyorum ultra ayarlarda.
BF1 ultra ayarlarda 120 FPS civarında alıyordum
BFV ise High-ultra ayarlarda 70-90 FPS arası alıyordum.
Wİn10 için güncelleme gelmiş ve otomatik yaptı daha sonra BF1 ve BFV için bir performans kaybı oldu kart ısınmıyor, kart %50 civarında kullanılıyor, anlık drop yaşıyorum ve 45-55 FPS arası değerler alıyorum bu iki oyun için geçerli.
Daha sonra ekran kartımı da en son sürüme güncelledim BF1 ve BFV için değişen hiç birşey olmadı. Ayarları low yapsamda ultra yapsamda 45-55 FPS arası değişmiyor. R6 için ise 20-30 FPS kaybı yaşadım bu güncelleme ile.
Tekrar 419.35 sürüme döndüm ve R6 için eski değerlerimi aldım fakat BF serisinde hiçbir değişiklik yok. Kartımın neden az kullanımda olduğunu bilmiyorum çözemedim de. Bu sorunu bazı zamanlar win 10 güncelleştirmesi ile çözmüştüm ama şimdi hangi güncellemeler yapıldı bilmiyorum da. Unutmadan R6 ad ekran kartı kullanımı %95-99 arası.
1. görselde BF1 oyununda ayarlar medium olarak seçili.
2. görselde BF1 oyununda ayarlar ultra olarak seçili.
3. görselde BFV oyununda ayarlar medium olarak seçili.
4. görselde BFV oyununda ayarlar ultra olarak seçili.
Son düzenleyen: Moderatör: