GTX 1070 DVI-D Girşi Sorunu

SecretPant

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı bugün sipariş ettim fakat Inventus DVI-D girişini VGA girişine çeviricilerle bağlayamayacağımı söyledi. Monitörümün modeli Acer G225HQV, GTX 1070 ekran kartını nasıl bağlarım bu monitöre?

Onu düşündüm hatta HDMI'ı VGA'ya dönüştüren aparatlarıda düşündüm fakat bir abi HDMI dan VGA ya dönüştürürsen görüntü kalitesi düşer dedi. DVI-D VGA ya çevirirsem görüntü kalitesi düşermi?

Düşüş olursa aynı oranda olur çünkü VGA'nın aksine DVI-D ve HDMI dijital sinyal taşıyor.

Sanırım monitörünüz benimki gibi VGA girişli ve yine benim gibi GTX 1070'i kullanmak için halihazırda sağlam monitörünüz varken yeni monitör almak istemiyorsunuz. Ben de sistemi birkaç güne toplayacağım ve aşağıdaki ürünü kullanmayı düşündüm.

Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü Fiyatı

Ürün bugün bana ulaştı ve deneme amaçlı eski laptopumun HDMI girişini kullandım ve birkaç film ile Half-Life 2 gibi eski birtakım oyunları oynadım. Ekran 4-5 saattir kullanımda ve şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim.

Düşüş olursa aynı oranda olur çünkü VGA'nın aksine DVI-D ve HDMI dijital sinyal taşıyor.

Sanırım monitörünüz benimki gibi VGA girişli ve yine benim gibi GTX 1070'i kullanmak için halihazırda sağlam monitörünüz varken yeni monitör almak istemiyorsunuz. Ben de sistemi birkaç güne toplayacağım ve aşağıdaki ürünü kullanmayı düşündüm.

Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü Fiyatı

Ürün bugün bana ulaştı ve deneme amaçlı eski laptopumun HDMI girişini kullandım ve birkaç film ile Half-Life 2 gibi eski birtakım oyunları oynadım. Ekran 4-5 saattir kullanımda ve şu ana kadar bir sorun gözlemlemedim.

Tam benimle aynı sorunu yaşıyorsunuz :D Bu ürünle birlikte çözünürlük düşermi?

Valla ben de bu tür sorunlardan hatta internetten alışverişten bile çok korkuyordum, şu ana kadar görüntü cam gibi 1080p. Umarım yeni sistemde bir problem çıkmaz.

Eğer bende aynı ürünü alırsam salı günü bilgisayar geliyor, dener buraya yazarım. Bu arada kablosuz değilde uzun kablolu versiyonu var bunun onu alınca ne fark ediyor?

Bundan bahsediyorum.

Bende de eski bir monitör var VGA to DVI-D dönüştürücü kullanıcaktım. Görüntü vermeyecek mi böyle yani?
DVI-VGA.jpg

bu tarzda olan dönüştürücüler işe yaramaz, aktif dönüştürücü gerekli "hdmi to vga" ya da "display port to vga" gibi. görüntü kalitesi nasıl olur daha önce kullanmadığım için fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı