R9 280X ekran kartımı GTX Asus Strix GTX 1070 8GB ile güncelledim ancak 144 Hz için DVD-D Dual link çıkışından görüntü alamıyorum.
HDMI'da sorun yok sorunsuz görüntü veriyor ancak DVI-D portuna takınca Windows bekleme ekranından sonra siyah ekran kalıyor.
Aynı şekilde DVI-D takılı iken BIOS ekranına geçeceğimde de yine aynı siyah ekranı veriyor, anlamış değilim. R9 280X'i sorunsuz kullanıyordum 144 Hz'de.
ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD monitörüm. R9'da sorunsuz çalışan DVI-D portu GTX 1070'de Windows açılırken siyah ekran veriyor.
Display Port kablom yok şu an için herhangi bir temassızlık da görülmüyor bağlantıda bakalım ne olacak.
Display Port kablosu sorunu çözdü. Sanırım DVI-D portu arızalı kartın. Teşekkürler.
Display port ile bağlantı denedin mi? 144 hz alabilirsin.
DVI kablo için özellikle ekran kartı girişinin tam olduğundan emin olman lazım. Bazen kasanın metaline denk geliyor ve tam oturmuyor.
Kontrol etmeni tavsiye ederim.
Display Port kablom yok şu an için herhangi bir temassızlık da görülmüyor bağlantıda bakalım ne olacak.
Display Port kablosu sorunu çözdü. Sanırım DVI-D portu arızalı kartın. Teşekkürler.