GTX 1070 Founders Edition vs MSI GTX 1070 Gaming X

Bir arkadaş demişti forumda onun sözüdür benim değil "Failure Edition" diye kesinlikle "Gaming X" modelini almalısın. Tartışmaya kapalı. Hatta konuyu bile kitleyebilirsin

Gaming X almalısın. Soğutması çok daha iyidir. Founders Edition'un soğutması diğer nesillerde referans olarak adlandırılan Nvidia'nin çıkardığı kartlardan daha iyidir ama özel soğutmalar varken F.E. alınmaz.

Bende msi var güzel ama coilwhine sorunu var. Çok rahatsız etmiyor ama. Zaten oyun menülerinde falan oluyor.

Ben 2.5 senedir referans alırım. Liquid soğutmaya sahip olduğumdan hem ilk çıktığında alırım hem ucuz hemde sorunsuz olurlar. Coilwhine yaşatmazlar. Soğutmaya önem veriyorsanız SeaHawk önerebilirim. Yada tavsiyem benim gibi yapın; gidin soğutmanızı kendiniz alın birde referans alın. Yeni aldığınız her karta takılabiliyor zaten. Ben 2.5 senedir sıvı soğutma kullanıyorum 770 970 980 ve şimdi 1070'lerde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…