GTX 1070 FPS Düşmesi

Ekran kartı modeli nedir? İmzamda var deme, çünkü tam yazmamışsın.

Hangisi?

Şunu da eklemek istiyorum, oyun içerisinde görüntü kalitesi kötü denilebilecek seviyede. Gözü gıcıklayan bir durum söz konusu hatta az da olsa kasma hissettiriyor.
Bu sadece GTA V'de mi oluyor? Eğer hepsinde oluyorsa ve VBIOS güncellemesinden sonra devam ederse, muhtemelen kart arızalıdır.

İşlemcide herhangi bir sorun göremiyorum.

Dosya Ekleri

• GTA 3-2.jpg
    446,3 KB · Görüntüleme: 122

Hocam ben de sizin gibi sorunlar yaşıyorum. Sorununuz çözüldü mü? Bir de Rust oyunu varsa onla da test edebilir misiniz?

Isı değerlerin bence çok yüksek. Bende Asus GTX 1070 var Battlefield 1 dahil hiç bir oyunda 60 dereceyi dahi görmedim.

Size kendi konunuzda da söylemiştim ekran kartı zorlanmadıkça GPU kullanımını arttırmıyor. İnceleme videolarının hepsinde 2k veya 4 k grafik ayarlarında inceleme yapıldığı için kart sabit %99'da çalışıyor.

Oyunu hangi çözünürlükte açıyorsun ?

Şuan GTA 5'de resimlerde de görüldüğü üzere ekran kartı kullanımı %98'lerde seyrediyor fakat FPS değeri 55-60 civarı. Bunun sebebi sizce ne olabilir ?

Yükte 59° çalışması ilginç normalde ısının daha yüksek olması gerekir. Fanlar tam devir mi çalışıyor?

Dikkat etmedim fanların devrine fakat GTA 5'deki düşük FPS kafamı çok bulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…