GTX 1070 FPS Düşmesi

Hocam diğer oyunlardaki sorununuz çözüldü mü?

Hocam diğer oyunlardaki sorununuz çözüldü mü?

Hayır, hala CS:GO ve LoL'de inceleme videolarındaki veya eşdeğer sistemlerdeki FPS değerlerini yakalayamadım. Yarın Battlefield 1 yükleyip oyun içi değerleri inceleyeceğim.

Hayır, hala CS:GO ve LoL'de inceleme videolarındaki veya eşdeğer sistemlerdeki FPS değerlerini yakalayamadım. Yarın Battlefield 1 yükleyip oyun içi değerleri inceleyeceğim.
CSGO'da aldığınız değerler nedir?

150-200 FPS arası genel olarak. 200 FPS üstünü daha az görüyor.
Hocam aynı sorunları yaşıyoruz Allah'ın izniyle biraz daha oturursa Ryzen'in keyfini yaşarız. Sabrın sonu selamettir.

Son düzenleme:
Bu sorunun tek sebebi Ryzen mi sence ?
Büyük ihtimal. Şöyle söyliyim; ETS2 gibi grafikleri çok iyi olmayan bir oyunda 40-60 fps alırken bugün indirmiş olduğum Rise of the Tomb Raider gibi çok yüksek ekran kartı ve işlemci isteyen oyunda daha çok fps alıyorum. Sorun yazılımsal, inşAllah yakın zamanda düzelir. Bir de bir şey sormak istiyorum; Şuan RAM'lerim 2133Mhz'de çalışıyor. 2933Mhz'ye aldığımda sistem kapanıyor BİOS pilini çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. 2933Mhz'ye çıkartmam için XMP'yi açmam mı gerek?

O konuda fikrim yok malesef. Bende 2933 MHz'de çalıştıramıyorum. 2133 MHz kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…