GTX 1070 FTW Display port ile Ekrana görüntü gelmemesi

jupiter

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Acer predator xb241h ve AOC g2460pf olmak üzere iki tane monitör var elimde. Ekran kartı evga GTX 1070 FTW. İşlemci i5 6600k, anakart MSI z170 gaming m5, 16 GB RAM, 750 watt 80 plus gold PSU'dan oluşan bir sistemim var. İşletim sistemi windows 10 güncel ve de orjinal.
Sorun şu; AOC monitörde iken bir sorun yok çözünürlük değiştirilebiliyor, 144 Hz'de sorun yok, her şey normal. Bu displayport ile de HDMI ile de aynı. Acer'a takınca displaypory ile görüntü gelmiyor, geldiği zamanda ya sorunsuz olup yeniden başlattığımda gelmiyor ya da çözünürlük 1024*768'den yukarı çıkmıyor. Bazen de el ile displayport seçmem gerekiyor monitör ayarlarından fakat bu durumda görüntü ya düşük çözünürlük olarak geliyor ya da yeniden başlattımda gelmiyor. HDMI ile bağlayınca da bozuk bir görüntü oluşuyor. Resmini ekleyeceğim.
Fakat şöyle bir durum da var iki monitörde dahili ekran kartı ile sorunsuz çalışıyor, DP ile de HDMI ile de. Yani monitörlerde veya ekran kartında sorun var diyemiyorum bu yüzden.
İki monitörde full HD, iki monitör de 144 Hz. Biri g-sync diğeri freesync. Ben sorunun kablo sürümleri ile alakası olabililir mi diye düşünüyorum.

IMG-20160827-WA0000.jpeg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı