Geçenlerde başka bir konuda Jira ile konuşmuştuk. Bu Manli, Zotac ve Inno ile partnerlik kurmuşlar sanırım. Link atmıştım hatta. Pek güven vermedi bize. Bilmiyorum nasıldır.
Zotac malzeme kalitesi olarak pek önermediğim bir marka. Her modeli sorunlu demiyorum, diğer markalara göre sorun yaşama yüzdesi fazla. Eğer rakipleri ile benzer fiyatlarda satılıyorsa önermediğim bir marka olarak da kalır.
Dikkat edersen, kullanan ve memnun olan birisi olarak dedim. Memnunum hala yani. Ancak şu an rakiplerinin gerisinde. İronik olarak 1080 Ti modeline Mini modeli çıkartan tek firma. Çalışıyorlar, ancak biraz kalite lazım. Dün de söylemiştim bunları.
Dikkat edersen, kullanan ve memnun olan birisi olarak dedim. Memnunum hala yani. Ancak şu an rakiplerinin gerisinde. İronik olarak 1080 Ti modeline Mini modeli çıkartan tek firma. Çalışıyorlar, ancak biraz kalite lazım. Dün de söylemiştim bunları.
Hocam dün söylediklerinizi görmedim ama rakiplerine malzeme kalitesi, uygulama, soğutma olarak yetişemiyor haklısınız. Ben olsam piyasanın 300-400 TL aşağısında olmadığı sürece almam.
Genelleme olarak MSI daha iyi bir marka. Ancak Armor modeli başarılı değil. Gaming modelleri alınabilir. Yukarıdaki mesajımda Manli ve bütçenin 100 TL üstüne MSI GAMİNG X GTX 1070 Ti önerdim.