Dün Manli markası hakkında biraz konuşmuştuk. Zotac ve Inno3D ile ortak gibi duruyor. Bunlara yakın kalitesi vardır.
Zotac benim bildiğim kadarıyla kaliteli bir markadır. Uzun süredir Türkiye piyasasında bulunuyor. Inno3D ise Nanokatalog sayesinde Türkiye'de tanındı.Dün Manli markası hakkında biraz konuşmuştuk. Zotac ve Inno3D ile ortak gibi duruyor. Bunlara yakın kalitesi vardır.
Hocam eski kartlarda olabilir ama güncel versiyonlarda diğer markalardan geri kalmıyorlar.Zotac şu an pek kaliteli değil. Bunu GTX 770 modelini 4 senedir kullanan ve memnun olan birisi olarak söylüyorum.
Hocam dün söylediklerinizi görmedim ama rakiplerine malzeme kalitesi, uygulama, soğutma olarak yetişemiyor haklısınız. Ben olsam piyasanın 300-400 TL aşağısında olmadığı sürece almam.Dikkat edersen, kullanan ve memnun olan birisi olarak dedim. Memnunum hala yani. Ancak şu an rakiplerinin gerisinde. İronik olarak 1080 Ti modeline Mini modeli çıkartan tek firma. Çalışıyorlar, ancak biraz kalite lazım. Dün de söylemiştim bunları.
Genelleme olarak MSI daha iyi bir marka. Ancak Armor modeli başarılı değil. Gaming modelleri alınabilir. Yukarıdaki mesajımda Manli ve bütçenin 100 TL üstüne MSI GAMİNG X GTX 1070 Ti önerdim.Galax, MSI'dan daha iyi. Sebebini arkadaşlar söylemiş zaten. Bide mümkünse bir tane ejderha logosuna fazla verip paranı çöpe atma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.