GTX 1070 Gaming X 8G Sistem

Technopatın GTX 1070 incelemelerinde FULL HD çözünürlükte 2k dan fazla FPS alındığını görmüştüm ve izlemiştim. O zaman senin dediğine göre Technopat yöneticileri yanlış FPS değeri almışlar :) İşlemcinin FPS ye etkisi pek fazla yoktur. Hele ki i5 6600k ile i5 4690k arasında en fazla 3 5 FPS oynar. Technopat videolarını izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın.
Technopat'ın videolarına sözüm yok, ancak her zaman doğru olacak diye bir şey de yok, YouTube'de izlediğimde öyle değildi, şimdi diyeceksin ki video çekmek FPS düşürür. Doğru, ancak adamlar Nvidia shadowplay ile çekmişler. Yani fps düşüşü yok. Ancak hala böyle düşünüyorsan ve tartışmayı uzatmak istemiyorsan saygı duyarım, konuyu kapatır ve dostça bir tartışma yaptığımız içinde teşekkür ederim.

Technopat'ın videolarına sözüm yok, ancak her zaman doğru olacak diye bir şey de yok, YouTube'de izlediğimde öyle değildi, şimdi diyeceksin ki video çekmek FPS düşürür. Doğru, ancak adamlar Nvidia shadowplay ile çekmişler. Yani fps düşüşü yok. Ancak hala böyle düşünüyorsan ve tartışmayı uzatmak istemiyorsan saygı duyarım, konuyu kapatır ve dostça bir tartışma yaptığımız içinde teşekkür ederim.
Tabi ki olabilir ama ben sadece technopattan değil başka sitelerden de aynı dönüşü aldım. Rica ederim iyi akşamlar :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı