GTX 1070 GTA V Performans Sorunu

Cookie

Centipat
İyi bayramlar herkese. 1070 8 GB ekran kartım 9400F işlemcim 16 GB RAM kullanıyorum. Ancak GTA 5'i NVIDIA denetim masası ve oyun ayarları dahil her şeyi en Full grafiklere çekiyorum ve hatta MSAA 8X ve Advanced grapics hepsi on olarak. Aldığım FPS Max 60-62. Bütün ayarları her şeyi en düşüğe alıyorum. Grafik ayarlarını Medium'a çekiyorum MSAA kapalı yapıyorum ve aldığım FPS 60-62. bu garip sorunu bir türlü çözemedim. FurMark testlerinde 100 FPS aşağısı almıyorum.Hiç bir şekilde bu sorunu çözemedim. Sanki 62 FPS'e odaklanmış gibi PC. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. 4 gündür sorunu çözemedim ve çıkılmaz hal aldı.

evet hocam eminim kesinlikle kapalı hepsi.Çok dikkat ettim ancak hiç bir şekilde fps değişmiyor.düşük grafikte de yüksek grafikte de.

V-Sync sıkıntısı gibi duruyor. NVIDIA denetim masası'ndan açık kalmış olabilir mi?

Oradan da kapalı hocam. V-Sync ile ilgili değil kesinlikle. Bir de şöyle bir şey var V-Sync açık olduğu ile olmadığı zaman arada 2-3 FPS oynuyor ya da oynamıyor. Bende açarak oynuyorum. Ama 1070 9400F 16 GB olan bir PC'de GTA'nın 50-60 FPS vermesine anlam veremiyorum .NET'te baktığımda genelde 90-100 arası FPS alıyorlar. Yapmam gereken başka ne olabilir bilemedim.

Şimdi sorunu neticeye kavuşturmak adına birkaç soru soracağım.

1. Aynı sistem ile farklı oyunlarda ne tarz performanslar alıyorsunuz?
2. GTA 5'i oynarken MSI Afterburner programı ile GPU, CPU, VRAM, RAM kullanımlarının gözüktüğü ekran görüntüsü atar mısınız?
3. FPS'de ara sıra dalgalanma oluyor mu? 50-45'e düştüğü veya bir süre 55 FPS gibi değerde sabit gittiği yoksa sürekli aynı FPS değerlerini mi alıyorsunuz?

Ets 2 oynuyorum herşey full 120-130 fps alıyorum. Resmi sizinle paylaştım. Bu arada sabit değil kesinlikle bazen 80 bazen 40 lara hatta 37 lere düşüyor. İsterseniz Uzaktan paylaşım dahi açabilirim. Bir türlü çözemedim. Aynı zamanda furmark ters sonuclarını da paylaşabilirim

Dosya Ekleri

• a9fd6ca9-6ccd-4c71-893c-67357843f36b.jpg
    a9fd6ca9-6ccd-4c71-893c-67357843f36b.jpg
    303,5 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı