GTX 1070 Güncelleştirme Sorunu

Ryzenmagduru

Decapat
Merhaba arkadaslar, GTX 1070 ekran kartımda yeni gelen güncellemeyi bir türlü kuramadım, acaba bende mi boyle oldu yoksa tüm serilerde bu problem var mı?

RTX 2060 ekran kartına sahibim ve dün bu sürümü ne GeForce Experience edene aygıt yöneticisi n Nvidia'nın kendi sitesinden manuel olarak indirebildim. Bir süre sonra GeForce Experience açılmamaya başladı fakat aradan geçen 1 saat sonra Nvidia'nın sitesinden 537MB'lık dosyayı rahatlıkla 1-2 dakika içinde indirdim, kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden açıldığında hem güncellenmiş ayrıca GeForce Experience'da açılıyordu. İlk başta oyunları tarayamadı, tara dediğimde ise bana başarısız dedi fakat 30 dakika sonra baktığımda bilgisayardaki bütün oyunlar taranmış optimize edilmiş şekilde bekliyordu. Yani sorun sizde değil server yoğunluğu yüzünden. Sanırım insanlar monitörlerine gelen G-Sync özelliği için aşırı heyecanlılar.

Sunuculardan kaynaklanan bir problem dün bana da oldu ancak birkaç saat sonra indirebildim NVIDIA nın Windows 1903 sürümü için yayınladığı uyumluluk sürücü imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…