Jokko Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #41 Melih DARCAN dedi: Size MG278Q öneririm. Gameekstra'da 1800 TL. Genişletmek için tıkla... Freesync hocam o monitör.
Melih DARCAN dedi: Size MG278Q öneririm. Gameekstra'da 1800 TL. Genişletmek için tıkla... Freesync hocam o monitör.
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #42 Jokko dedi: Freesync hocam o monitör. Genişletmek için tıkla... Söyleyen arkadaşın ucuz yollu monitör konusu vardı yorum yapmadan konuyu öğreniniz.
Jokko dedi: Freesync hocam o monitör. Genişletmek için tıkla... Söyleyen arkadaşın ucuz yollu monitör konusu vardı yorum yapmadan konuyu öğreniniz.
Jokko Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2016 #43 Melih DARCAN dedi: Söyleyen arkadaşın ucuz yollu monitör konusu vardı yorum yapmadan konuyu öğreniniz. Genişletmek için tıkla... nerde o konu bulamadım
Melih DARCAN dedi: Söyleyen arkadaşın ucuz yollu monitör konusu vardı yorum yapmadan konuyu öğreniniz. Genişletmek için tıkla... nerde o konu bulamadım
Cüneyd Öncel Kilopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2016 #44 En Ucuz 2K, 1MS, 144 HZ Monitör Önerisi @Jokko konu bu. @Melih DARCAN internetten maalesef alamıyorum. Mağazadan alabileceğim bir yer var mı ? Vatandaki fiyatsa diğer yerlerdede daha çok para biriktirmem lazım.
En Ucuz 2K, 1MS, 144 HZ Monitör Önerisi @Jokko konu bu. @Melih DARCAN internetten maalesef alamıyorum. Mağazadan alabileceğim bir yer var mı ? Vatandaki fiyatsa diğer yerlerdede daha çok para biriktirmem lazım.