GTX 1070 için 144 Hz Freesync monitör

Daha fazla  
Hepsiburada'ya 144 Hz monitör yazıp fiyata göre en düşük olanları sıraladım karşıma çıkanlardan bunlar arasında kararsızım. Yukarıdan aşağı fiyatlar artıyor, GTX 1070 ekran kartına artık Freesync kullanılabiliyor mu hangilerinde oluyor. Hangisi ekran kartım ile uyumlu? Freesync çalışır ve ekran çok göz yormasın, görüntü kaliteli olsun istiyorum.

Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full HD Curved LED Monitör

ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör

AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Led Monitörü

AOC G2590PX 24.5" 1ms 144Hz (Analog+2xHDMI+Display) FreeSync Full HD Oyuncu Monitör

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör

Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms (Display+2xHDMI) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandıkları panel daha kaliteli. Samsung'u tavsiye etmemin nedeni Quantum Dot teknolojisi.
Görüntü kalitesi iyi olsun diyorsanız, TN panelden uzak durun.
Quantum Dot teknolojisi MSI Optix MAG241C te yok mu? samsung olan daha mı iyi acaba kararsızım bide freesync gtx 1070 te kullanılıyorrmuş artık hangisinde destek var.cevapların için tşkler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı