AcemiTeknocu
Kilopat
Kardo o kişiye göre değişir ya. Mesela pubg gibi oyunlarda ultrada oynamazlar. Adam belli olmaz burda 2k işine yarar netlik açısından. Hikaye tabanlı oyun oynayacak iseniz de ekran kartı biraz düşük kalıyor 2k için. Tabi hiçbir oyunda 60 FPS veremez diye bir şey demiyorum. Yeni çıkan oyunlardan bahsediyorum.Güzel kardeşim orda görüntü açısından 2K low - medium ayarı 1080p ultra ayardan iyi midir diye sordum.
pubg oynayacaksa neden 2k alsın ?Biraz daha çıkabilirsen birde bunun 32 inch'li olanı var. Mesela PUBG gibi oyunlarda daha fazla alanı görürsün sana avantaj sağlar.
Viewsonic VX3211-2K-MHD 32" 3ms (VGA+ HDMI+ Display) WQHD Fiyatı
Viewsonic VX3211-2K-MHD 32" 3ms (VGA+ HDMI+ Display) WQHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Senin PC bozuk herhalde. Hangi darboğazdan söz ediyorsunBen GTX 1060 kullanıyorum i7-4790 ile 1080P'de darboğaz yiyorum. Sen GTX 1070 ile 1080p'de daha çok yersin. 2K bir monitör almalısın.
Kesinlikle 144Hz bir monitör almalısın. Bende kullanıyorum GTX 1070 2K için artık yetersiz bir kart.Arkadaşlar GTX 1070 ekran kartına sahibim. En sevdiğim panel tipi IPS paneldir. TN panellerin çoğu bana çamur gibi geliyor IPS ekrana alışkın olduğumdan dolayıdır herhalde. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım? Bütçem 1500 TL.
Senin PC bozuk herhalde. Hangi darboğazdan söz ediyorsuni7 4790K, GTX 1070 kullanıyorum, öyle bir durum söz konusu değil. 4790 içinde aynısı geçerli. Bu işlemciyle birebir uyumlu kart 1070. Bu linkte hangi işlemciler, hangi ekran kartıyla darboğaz yapıyor gösteriyor. Bence başka bir problemden ötürü sorunlar yaşıyorsun ve sana darboğaz gibi geliyor.
G-Sync yok hocam bu monitörde. Yanlış bilgi yazmışlar. Ayrıca G-Sync sonradan eklenemez yazılımsal bir şey değil.ViewSonic VX3276-2K-MHD 32" 4 ms (Display+2xHDMI) WQHD IPS Tasarım Monitör Fiyatları ve Özellikleri
ViewSonic VX3276-2K-MHD 32urun.n11.com
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
VA Panel IPS/PLS ve TN'nin artı olduğu yönlerin bir arada toplanmış versiyonudur yani eksi yönü yoktur ama IPS'in muazzam görüş açısıyla veya TN'nin muazzam akıcılığıyla tabi ki bir değildir ama F/P konusunda en iyi panel olduğunu düşünüyorum ayrıca attığım modelde sonradan eklenen G-SYNC özelliğiyle de fiyatının muazzam olduğunu söylemek yanlış olmaz.