GTX 1070 için 300W PSU yeterli mi?

Soru başlıktaki gibi. Elimde dandik 300W PSU var. Bununla EVGA GTX 1070 takıp görüntü verecek mi diye merak ediyorum. Yoksa elimde 650W PSU var :). Parçalara vs. zarar gelir mi? Masaüstü görünsün yeter, hemen geri kapatacağım. Eğer zarar gelmez diyorsanız parçalara deneyip sonucu buraya yazacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başlıktaki gibi. Elimde dandik 300W PSU var. Bununla EVGA GTX 1070 takıp görüntü verecek mi diye merak ediyorum. Yoksa elimde 650W PSU var :). Parçalara vs. zarar gelir mi? Masaüstü görünsün yeter, hemen geri kapatacağım. Eğer zarar gelmez diyorsanız parçalara deneyip sonucu buraya yazacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam hiç riske atmaya değmez bence.

Hocam açılışta güç çekmeyeceği için fazla açılır sistem, PSU bozuk değilse deneyebilirsiniz fakat PSU bozuk zarar verme ihtimali düşük de olsa var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı