GTX 1070 için anakart önerisi

kaplanphence

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI B150M Mortar Artric düşünüyorum, sizce ne almalıyım ?

H170 Gaming M3 eğer i7 kullanacaksan tabii ki. Mortar arctic de olur gayet yeni ve çok özellikli.

İ7 kullanacaksan ve ileride sistemi yükseltme planların var ise , MSI Z170 M7 tam bir canavar diyebiliriz.

İşlemcinizin tam modelini belirtiniz. Çünkü i7/i5 değil işlemcinin çarpan kilidinin açık olup olmaması ve soket giriş tipi önemli anakart seçiminde. Eğer i5 2500k, i5 6600k, i7 4790k, i7 6700k gibi "k" ibareli (çarpan kilidi açık olup overclock yapılabilen) bir işlemciyse en aşağı Z170 yonga setli anakart alınmalı. Bütçe yeterliyse ve ileride SLI/CF (birden çok ekran kartı) kullanabilirim derseniz tam verim için X99 yonga setine yönelmelisiniz.

Peki overclocklu islemci mi onerirsin yoksa normal mi i5 6600 de yada i7 6700 de? Ekran karti gtx 1070 olacak sekilde

Peki overclocklu islemci mi onerirsin yoksa normal mi i5 6600 de yada i7 6700 de? Ekran karti gtx 1070 olacak sekilde

Yeni bir sistem toplayacaksanız yeni bir konu açın "XXXX TL GTX 1070 Sistem Toplama" şeklinde. Böylece daha çok yardımcı olabiliriz.

Bu tür şeyler için daha çok işlemciye bakmak gerekir. İşlemcin ve bu işlemci için anakart bütçeni söyleyebilir misin?
işlemci 6500 skylake, anakartı msı b150 m gaming pro yerine bunu düşündüm.

işlemci 6500 skylake düşünüyorum; fakat en düşük b150m pro gaming alabiliyorum onun yerine mortar artric düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…