GTX 1070 için anakart önerisi

İ7 kullanacaksan ve ileride sistemi yükseltme planların var ise , MSI Z170 M7 tam bir canavar diyebiliriz.

İşlemcinizin tam modelini belirtiniz. Çünkü i7/i5 değil işlemcinin çarpan kilidinin açık olup olmaması ve soket giriş tipi önemli anakart seçiminde. Eğer i5 2500k, i5 6600k, i7 4790k, i7 6700k gibi "k" ibareli (çarpan kilidi açık olup overclock yapılabilen) bir işlemciyse en aşağı Z170 yonga setli anakart alınmalı. Bütçe yeterliyse ve ileride SLI/CF (birden çok ekran kartı) kullanabilirim derseniz tam verim için X99 yonga setine yönelmelisiniz.

İşlemcinizin tam modelini belirtiniz. Çünkü i7/i5 değil işlemcinin çarpan kilidinin açık olup olmaması ve soket giriş tipi önemli anakart seçiminde. Eğer i5 2500k, i5 6600k, i7 4790k, i7 6700k gibi "k" ibareli (çarpan kilidi açık olup overclock yapılabilen) bir işlemciyse en aşağı Z170 yonga setli anakart alınmalı. Bütçe yeterliyse ve ileride SLI/CF (birden çok ekran kartı) kullanabilirim derseniz tam verim için X99 yonga setine yönelmelisiniz.
Peki overclocklu islemci mi onerirsin yoksa normal mi i5 6600 de yada i7 6700 de? Ekran karti gtx 1070 olacak sekilde

Bu tür şeyler için daha çok işlemciye bakmak gerekir. İşlemcin ve bu işlemci için anakart bütçeni söyleyebilir misin?
işlemci 6500 skylake, anakartı msı b150 m gaming pro yerine bunu düşündüm.

işlemci 6500 skylake düşünüyorum; fakat en düşük b150m pro gaming alabiliyorum onun yerine mortar artric düşündüm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı