Merhaba arkadaslar elimde bir sistem var. i7 6700 ve Msi GTX 1070'li bir sistem GTA ve CS:GO'yu çok oynuyorum ve kararsız kaldım. İki monitör buldum bunlardan hangisini almalıyım? Birincisi 2k olan bu monitör Asus VX24AH ikincisi ise full HD144 HZ olan bu monitör ASUS VG248QE şimdiden teşekkürler.
VG248QE, yaklaşık aynı fiyatlarda Benq xl2411z varken kötü bir seçenek olurdu.
1-) Gtx 1070 gibi bir ekran kartın var, internete Nvidia DSR yaz ve DSR neymiş öğren.
2-) 1nci maddedekileri uyguladıysan zaten full hd monitörü elinde öküz gibi ekran kartı olmasada 2kya çıkarabilirsin(4k da yaparsın ama işte malum 4kda performans almak çok zor ama, gtx 1070 için değil.)
Yani bu bağlamda full hd monitörde 4k görebilirken neden 2kya para verelim?(gerçi gerçek çözünürlük nekadar fazlaysa dsr okadar etkili olabilir.)
Ama, 144hz adamım.. Sen bir CSGO oyuncususun, 60hz ve 2k nedir yav?
Ayni çözünürlüğü hatta daha fazlasını 144hz ile almak varken 2k gercekten parayı çöpün kenarına koymaktır.
Hem zaten 10000 dpi civarı bir mouse un yoksa, 2kda csgoyu oynaman biraz zorlaşacaktır.
Yani önerim tabikide Benq xl2411z
Ama, sakin Asus alma çünkü turnuvalardaki profesyonel oyuncuları izleyip nekadar profesyoneller yaa derken, onların ekrana Benq dan baktıklarını unutmamak lazım.