okosto
Hectopat
Şimdiden STRIX ailesine hoş geldiniz o zaman.Fiyatlar hemen hemen aynı hepsi verebileceğim değerlerde.Strix ve ftw arasında kaldım ama strix alacağım galiba.
Şimdiden STRIX ailesine hoş geldiniz o zaman.Fiyatlar hemen hemen aynı hepsi verebileceğim değerlerde.Strix ve ftw arasında kaldım ama strix alacağım galiba.
ROG STRIX al 3 fanlı güzel hoş.Şimdiden STRIX ailesine hoş geldiniz o zaman.![]()
Pek bir şey fark etmez sizin zevkinize kalmış. Aralarında ki fiyat farkı ne kadar bu arada ?
2200 TL ye 1080 vardı, bence seçenekleri bir daha gözden geçir.Şimdi bu alacağım kartın kalan garanti süresine göre değişiyor tabii, ama 2000 ila 2500 tl arasında hepsi diyebilirim.
Nerede gördünüz hocam bunu? Bu fiyatlara 1070’ten uygun kart göremedim de hiç.2200 TL ye 1080 vardı, bence seçenekleri bir daha gözden geçir.
Arkadaşın alacakları sanki sıfır. Ayrıca referans kartların da soğutmaları da beş para etmez değil.Adama referans tasarım kart öneriyorsun. Hem de 2. el. Allah korusun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.