okosto
Hectopat
Ben referans tasarım kart için 2. el dedim! Ve evet, beş para etmez.
3 link arasından sadece referans tasarımlı kartı görüyorsan senin kararın.
Ben referans tasarım kart için 2. el dedim! Ve evet, beş para etmez.
3 link arasından sadece referans tasarımlı kartı görüyorsan senin kararın.
ROG STRIX varken yöneleceğini pek düşünmüyorum. Eminim kendisi de düşünmüyordur.Kardeş, ya adam fikrine güvenip, 3 link arasından referans tasarımlı kartı alırsa? Bunu da düşündün mü?
Founder's Edition diye geçiyor aradığınız kartlar.Selamlar, resmini yüklediğim orjinal kasalı ekran kartını nereden bulabilirim. Yani MSI, Asus vs markanın yaptığı değilde Nvidia nın kendi kasa şekliyle.
Tamamdır. Çok teşekkürler..Founder's Edition diye geçiyor aradığınız kartlar.
Founder's Edition, yine bu kasaya benzeyen ama farklı markaların yaptığı kartlar anladığım kadarıyla. Ben direk bu aşağıdaki resimlerdeki şekliyle almak istesem sadece yurt dışından mı alabiliyorum acaba ?Founder's Edition diye geçiyor aradığınız kartlar.
Yanlış anlamışsınız. Founders Edition, NVIDIA'nın isimlendirmesidir. Siz hangi kartı arıyorsunuz acep?Founder's Edition, yine bu kasaya benzeyen ama farklı markaların yaptığı kartlar anladığım kadarıyla. Ben direk bu aşağıdaki resimlerdeki şekliyle almak istesem sadece yurt dışından mı alabiliyorum acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.