GTX 1070 için monitör önerisi

ben oyun için alıyorum 1070 için yani onun için soruyorum hangisi oyun için daha iyi olur ?

1ms TN vs 4ms IPS

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen. Ben de öyle düşündüm. Viewsonic VX2257 modelini düşündüm. Frekans ve Tepkime süreleri çok iyi. Büyük ihtimalle fikrim deģişmezse bu modeli alacağım. 75 FPS sizce iyi mi ? Yoksa daha iyi bir model mi tercih edilmeli ?

Aynı zamanda port, çözünürlük açısından iyi midir ? Mavi ışık vs.

Bende Viewsonic VX2257 yi düşünüyorum sizce bu monitör mü olmalı ?

@Gökay123123 O monitörde AMD FreeSync teknolojisi var, bu teknolojiden AMD telif falan istemiyor, yani AMD diyor ki bu teknolojiyi monitör üreticileri beleşe monitörlerinde kullansınlar.

Nvidia ekran kartı kullanacağın için AMD FreeSync senin bir işine yaramıyor. Bu monitörün hakkı 350 lira ama AMD FreeSync var diye fiyatı yükseltiyorlar biraz AMD üreticilerden para istemese dahi.

Bu monitörün panel teknolojisi iğrenç TFT LCD panel.

SuperClear'da yok.

yani bana tam birşey söyler misiniz kafa karıştı ilk defa bu terimleri duyuyorum hangisinin olması gerektiğini bilmiyorum oyun için hangi monitörü almalıyım net birşey der misiniz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Gökay123123 Bir sürü video attım hepsini izle. IPS panel profesyonel kullanıcılar için şart, TN panel oyuncular için ideal ama şart değil. Ben sana oyun içinde IPS panele sahip monitör al diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…