Numbness
Kilopat
Yok artık daha neler ((= Ömür kısalır desem FPS'yi mi limitleyeceksiniz? (= 60 ile 144 arasındaki farkı tabiki bariz hissedersiniz. Fakat her durumda değil. CS:GO, BF4 gibi oyunlarda açıkça hissedersiniz. TPS'lerde FPS'ler kadar hissetmezsiniz mesela. Filmlerde hissetmezsiniz. Futbol oyunlarında şut çekerken hissedersiniz. Webte gezinirken aşağı yukarı indiğinizde hissedebilirsiniz vs. vs.
144 HZ kullanmanın kötü yanı var tabiki; şöyle örneklendireyim; SSD'ye geçince HDD'li bir cihaza oturduğunuzda makineyi kırasınız gelir ya... Yada latex yatakta yatıp tekrar yaylı yatağı görünce geçmişe küfür edesiniz gelir. 144 HZ kullanmakta böyle bir şey.
Bir şey soracağım. Yani oyun için IPS LED mi öneriyorsunuz ?@Gökay123123 Bu fiyata en iyi IPS budur desek daha doğru olur.
Buldum. Viewsonic VX2257 75 HZ ve 1ms özelliklerini ekran kartı olarakta AMD RX480 almayı düşünüyorum. Fiyat açısından da gayet güzel bir kartmış, inceleme fırsatım oldu.Yok artık daha neler ((= Ömür kısalır desem FPS'yi mi limitleyeceksiniz? (= 60 ile 144 arasındaki farkı tabiki bariz hissedersiniz. Fakat her durumda değil. CS:GO, BF4 gibi oyunlarda açıkça hissedersiniz. TPS'lerde FPS'ler kadar hissetmezsiniz mesela. Filmlerde hissetmezsiniz. Futbol oyunlarında şut çekerken hissedersiniz. Webte gezinirken aşağı yukarı indiğinizde hissedebilirsiniz vs. vs.
144 HZ kullanmanın kötü yanı var tabiki; şöyle örneklendireyim; SSD'ye geçince HDD'li bir cihaza oturduğunuzda makineyi kırasınız gelir ya... Yada latex yatakta yatıp tekrar yaylı yatağı görünce geçmişe küfür edesiniz gelir. 144 HZ kullanmakta böyle bir şey.
Çünkü öbür türlü bütçeyi bayağı aşıyor.