GTX 1070 için monitör önerisi

tamam o zaman sana çok çok çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için bu monitörü alacağım.

Sana uzun uzun yazmaya gerek yok anlayamıyorsun temel yok görsellerle anlatmak daha iyi.

çok sağolun hepinize yardımınız için karar verdim artık .

sağolun iyi geceler.

@Numbness Oyun için dediğiniz için size uygun olan bir örnek monitördür o. 75 HZ OC olmadan oyun için tavsiye ettiğim min. tazeleme oranıdır. Tamamı ile oyuncu için dizayn edilmiş giriş seviyesi bir monitör. Zaten AMD kartı olanlara FreeSync desteğini de veriyor. Eğer ki 144 HZ yaparsanız fiyat iki katına çıkacaktır. Farklı marka, model yada teknolojileri barındıran ürünlere de bakabilirsiniz tabiki. Ben bakmadım ama varsa farklı markalarda LED tercih edebilirsiniz (fark pek yoktur, az enerji harcar ve gün ışığında biraz daha iyidir). Aynı fiyat aralığında ise...

Üstüne basa basa tekrar söyleyeyim (= Elinizdeki ekran kartına göre bu standartdaki monitörler gerçekten iyi bir tercih olmayacaktır. Ya biraz bekleyip ucuz ve performanslı olan RX480 gibi bir kartı bekleyin yada 1070'in yanına en azından FHD için 144 HZ'lik bir monitör iliştirin. Tavsiyem tabiki 2K 144 Hz ama... Bütçe işte.

Tavsiyelerim bu kadar. Umarım alacağınız üründen sizi çok mutlu eder. Kaliteli oyunlar dilerim.

Saygılar.

@Leo Corte GTX 1070 için 2K 144Hz mi? 144FPS'nin üzerine çıkmak için üst seviye AAA oyunlarda ayarları 1080 bile kullansan orta yada düşük ayarlara getirmek gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

((= Peki dostum haklısın sana da başarılar (=

75 HZ ve 144 HZ yani 75 fps ve 144 fps arasındaki farkı fark ederim değil mi Soruyorum ama aradaki akıcılık farkını anlarım herhalde yani değil mi ? Hem ayrıca 144 Hz ile oynayınca 75 Hz' e göre kartın ömrü azalmaz değil mi öyle bir şey yok değil mi ?

Yok artık daha neler ((= Ömür kısalır desem FPS'yi mi limitleyeceksiniz? (= 60 ile 144 arasındaki farkı tabiki bariz hissedersiniz. Fakat her durumda değil. CS:GO, BF4 gibi oyunlarda açıkça hissedersiniz. TPS'lerde FPS'ler kadar hissetmezsiniz mesela. Filmlerde hissetmezsiniz. Futbol oyunlarında şut çekerken hissedersiniz. Webte gezinirken aşağı yukarı indiğinizde hissedebilirsiniz vs. vs.

144 HZ kullanmanın kötü yanı var tabiki; şöyle örneklendireyim; SSD'ye geçince HDD'li bir cihaza oturduğunuzda makineyi kırasınız gelir ya... Yada latex yatakta yatıp tekrar yaylı yatağı görünce geçmişe küfür edesiniz gelir. 144 HZ kullanmakta böyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…