Esgardir
Kilopat
Ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi?2k ya geçmek zorunda değilsin ayrıca 2k ile 144hz çok zor. Benq xl2411z öneriyorum
Ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi?2k ya geçmek zorunda değilsin ayrıca 2k ile 144hz çok zor. Benq xl2411z öneriyorum
Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek.ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi?
O zaman 2k 60hz yeterli gelecektir?Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek.
Bence 144hz daha güzel bir özellik yaO zaman 2k 60hz yeterli gelecektir?
144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsinBence 144hz daha güzel bir özellik yasen bilirsin yine de bence bir mağazaya gidip test et hangisi hoşuna giderse al
(Bütçe olsa da biz de 2k derdine düşsek keske..)
Al direk144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin![]()
O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin![]()
inşallahAl direk
O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.