Esgardir Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 136 24 Aralık 2017 #11 OliMp dedi: 2k ya geçmek zorunda değilsin ayrıca 2k ile 144hz çok zor. Benq xl2411z öneriyorum Genişletmek için tıkla... Ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi?
OliMp dedi: 2k ya geçmek zorunda değilsin ayrıca 2k ile 144hz çok zor. Benq xl2411z öneriyorum Genişletmek için tıkla... Ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi?
O OliMp Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #12 Esgardir dedi: ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek.
Esgardir dedi: ama darboğaz sorunum var. Bunun önüne geçmek için çözünürlük artırmam gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek.
Esgardir Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 136 25 Aralık 2017 #13 OliMp dedi: Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek. Genişletmek için tıkla... O zaman 2k 60hz yeterli gelecektir?
OliMp dedi: Darboğazın neden olduğunu anlamadım ama 144hz için 144fps alman lazım onun içinde grafikleri düşürmen gerekecek. Genişletmek için tıkla... O zaman 2k 60hz yeterli gelecektir?
O OliMp Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #14 Esgardir dedi: O zaman 2k 60hz yeterli gelecektir? Genişletmek için tıkla... Bence 144hz daha güzel bir özellik ya sen bilirsin yine de bence bir mağazaya gidip test et hangisi hoşuna giderse al (Bütçe olsa da biz de 2k derdine düşsek keske..) Son düzenleme: 25 Aralık 2017
Esgardir dedi: O zaman 2k 60hz yeterli gelecektir? Genişletmek için tıkla... Bence 144hz daha güzel bir özellik ya sen bilirsin yine de bence bir mağazaya gidip test et hangisi hoşuna giderse al (Bütçe olsa da biz de 2k derdine düşsek keske..)
Esgardir Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 136 26 Aralık 2017 #15 OliMp dedi: Bence 144hz daha güzel bir özellik ya sen bilirsin yine de bence bir mağazaya gidip test et hangisi hoşuna giderse al (Bütçe olsa da biz de 2k derdine düşsek keske..) Genişletmek için tıkla... 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin
OliMp dedi: Bence 144hz daha güzel bir özellik ya sen bilirsin yine de bence bir mağazaya gidip test et hangisi hoşuna giderse al (Bütçe olsa da biz de 2k derdine düşsek keske..) Genişletmek için tıkla... 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin
O OliMp Hectopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2017 #16 Esgardir dedi: 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Al direk Esgardir dedi: 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin Genişletmek için tıkla... O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla
Esgardir dedi: 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Al direk Esgardir dedi: 144hz 2klık bir monitör alacağım o zaman. Umarım sen de gerekli bütçeyi bulabilirsin Genişletmek için tıkla... O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla
Esgardir Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 136 28 Aralık 2017 #17 OliMp dedi: Al direk O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla Genişletmek için tıkla... inşallah )
OliMp dedi: Al direk O gerekli bütçeyi 5 yıl sonra bulucam inş ilk pratisyen maaşımla Genişletmek için tıkla... inşallah )