GTX 1070 ile i5 7500 Darboğaz Yapar mı?

Bunun oyunu renderı olmaz, beygir gücü gibi düşün.
Saf güç olarak Ryzen çok daha iyi kesinlikle ama İ7 şuanki oyunlarda özellikle ''tek çekirdek'' oyunlarında 1 numara. Umarım Ryzen güncellemeler getirerek biraz daha iyi performans verir. :) Hocam bir de sorunum var burdan linkini paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Oyunlarda Kasma Sorunu

Saf güç olarak Ryzen çok daha iyi kesinlikle ama İ7 şuanki oyunlarda özellikle ''tek çekirdek'' oyunlarında 1 numara. Umarım Ryzen güncellemeler getirerek biraz daha iyi performans verir. :) Hocam bir de sorunum var burdan linkini paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Oyunlarda Kasma Sorunu
Çoktan güncellemeler yağmur gibi geldi ve hızla devam ediyor. Arada FPS farkı kalmadı.

Aynı ekran kartı ve işlemciyi kullanıyorum ama 1080p de tahmin edileceği üzere tüm oyunlarda olmasada çoğu yeni nesil oyunda darboğaz yaşarsınız. Ben 2k'da açıyorum Bf1 hariç ki özellikle Bf1 diyorum çünkü kendisi inanılmaz bi işlemci gücü istiyor i5 7500 ile oyunu oynayabilirsiniz ama fps nin oyunun her sahnesinde 60 ve üstü olmasını istiyorsanız i7 almanız şart hatta benim tavsiyem direk i7 6700 alın bütçeniz yoksa i5 7500 işinizi görür.

Henüz almadıysan almanı tavsiye etmem. 1500X tabanlı bir sistemden çok daha memnun kalırsın. Bütçe dahilinde daha yüksek bir CPU da alabilirsin. Mevcut günümüz koşullarında İntelin son kullanıcı için çıkarttığı işlemcilerin bir albenisi kalmadı. G4560 da bitti zaten. 2 haftadır kimseye tavsiye etmez olduk etsek bile adam almak istese bulamaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı