OnuRBayraM
Kilopat
İkinci el sayılmaz aslında. Arkadaşım 3 ay önce almış 2 hafta kullanıp kaldırıp kutusuna koydu bende ondan aldım.GTX 1070 2. el mi ?
İkinci el sayılmaz aslında. Arkadaşım 3 ay önce almış 2 hafta kullanıp kaldırıp kutusuna koydu bende ondan aldım.GTX 1070 2. el mi ?
O nasıl bir cevapİkinci el sayılmaz aslında. Arkadaşım 3 ay önce almış 2 hafta kullanıp kaldırıp kutusuna koydu bende ondan aldım.
Sıfır aldı. Faturalı, kutulu. Ben pek ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum aslında çünkü eski sistemde de bir ağırlık vardı akıcı değildi bilgisayar.O nasıl bir cevapArkadaşın 3 ay önce sıfır mı aldı 2. el mi ? Yani faturası fişi kutusu var sıfır ürün mü yoksa minig yapılmış ömrü bitmiş bir ekran kartı olmasın. 3 ay önce sıfır GTX 1070 almakta dolar en pick seviyelerde iyi cesaret.
Hocam oynadığınız oyunlar HDD'ye mi kurulu yoksa SSD'ye mi? HDD ise drop olması normal.Sıfır aldı. Faturalı, kutulu. Ben pek ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum aslında çünkü eski sistemde de bir ağırlık vardı akıcı değildi bilgisayar.
THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W sanırım yeterli bir psu bunda sıkıntı olmadığını varsayarsak HDD veya SSD’de sıkıntı var gibi duruyor değil mi?
Sistem SSD’ye kurulu bazı oyunlar HDD’ye. Fakat şöyle bir durum söz konusu ben sık oynadığım oyunları SSD’ye kurdum yine de aynı dropları yaşıyorum.GTX 1070 2. el mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.