Intel i5 6600K GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

Ben bu sistemle bf1 den bütün oyunları oynamak için topluyorum ve ayrıca bilgisayar programcılığı üni 1 ci sınıf öğrencisiyim 2 ci dönem de kod yazıcam o yüzden güçlü ve darboğaz olmayan bi sistem istiyorum

Bende tam bunları soracaktım.

Peki oynarken hiç değerlere baktınız mı? Ayrıca böyle bir sisteme sahip olup sadece LOL oynamak biraz mantıksız.
Dediğim gibi esas amaç LoL oynamak değil. Daha çok sırf eğlence olsun diye. Bir “Gamer” olarak düşünmüyorum ben. Esas amaç Unreal Engine, Unity, photoshop gibi programlar ile uğraşmak. Zaten LoL de ayarları en yüksekte oynuyorum ya, neyse.

Dediğim gibi esas amaç LoL oynamak değil. Daha çok sırf eğlence olsun diye. Bir “Gamer” olarak düşünmüyorum ben. Esas amaç Unreal Engine, Unity, photoshop gibi programlar ile uğraşmak. Zaten LoL de ayarları en yüksekte oynuyorum ya, neyse.
O zaman bende sorun yok diyemezsiniz. Ayarları en yüksekte oynamak bir şeyi değiştirmez. Ekran kartı, bu oyun için fazla güçlü. 4K'da bile oynasan ekran kartı yine de tamamını kullanamayacak.

O zaman bende sorun yok diyemezsiniz. Ayarları en yüksekte oynamak bir şeyi değiştirmez. Ekran kartı, bu oyun için fazla güçlü. 4K'da bile oynasan ekran kartı yine de tamamını kullanamayacak.
Zaten benim kasma veya darboğaz dediğim olayı diğer programlar için söyledim ben. Yoksa tabii ki LoL’ün böyle bir sistemde kasma şansı yok. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı