GTX 1070 ile R5 3400G birbirlerine uygun mu?

cezeri19

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler bilgisayar topluyorum da kasa, anakart, PSU, işlemci ve ekran kartı birbirlerine uygunlar mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa; ASUS A21 Plus ARGB temperli cam USB 3.2 mATX mesh siyah mid Tower Gaming kasa.

Ekran kartı; GTX 1070.

İşlemci; AMD 5 3400G.

Anakart; MSI A520M-A Pro AMD A520 soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX.

PSU; Power Boost BST-ATX550WEU 550W 80+ APFC 12cm Fanlı ATX Power Supply

Herkese iyi günler bilgisayar topluyorum da kasa, anakart, PSU, işlemci ve ekran kartı birbirlerine uygunlar mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa; ASUS A21 Plus ARGB temperli cam USB 3.2 mATX mesh siyah mid Tower Gaming kasa.

Ekran kartı; GTX 1070.

İşlemci; AMD 5 3400G.

İşlemciyi henüz almadıysan kaç liralık bir işlemci bakıyorsun?

Ekran kartı; GTX 1070.

İşlemci; AMD 5 3400G.

Torpile alternatif bir şey aramiyorsaniz o PSU'dan uzak durun. Yanlış hatirlamiyorsam PSU markalariyla ilgili bir rehber konu sosyalde bulunuyordu oradan iyi markalara bakabilirsiniz veya konuda bilgili hocalarım öneri verebilir.

İşlemciyi henüz almadıysan kaç liralık bir işlemci bakıyorsun?
işlemci ile ekran kartı elimde vardı zaten ama diger bileşenlenler yok

Torpile alternatif bir şey aramiyorsaniz o PSU'dan uzak durun. Yanlış hatirlamiyorsam PSU markalariyla ilgili bir rehber konu sosyalde bulunuyordu oradan iyi markalara bakabilirsiniz veya konuda bilgili hocalarım öneri verebilir.

PSU için bütçem çok kalmadı maalesef bir süre idare etmesi için almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı