GTX 1070 League of Legends’da düşük FPS alıyor

KreplinN

Kilopat
Merhabalar, işlemcim Ryzen 5 1600 AF, ekran kartım GTX1070 ve 16 GB 3000 MHz RAM'lerim var. Başlıkta da yazdığım gibi oyuna ilk girişte çok yüksek FPS değerleri, oyunda dakikalar ilerledikçe FPS yavaş yavaş düşüyor. 55 FPS aldığım noktalar oluyor. İşin garip kısmı ekran kartı ve işlemci kullanımı %35-40’ı geçmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp kurmayı deneyebilirmisiniz?
Bir de driverları elle mi kurdunuz? Windows otomatik mi kurdu? Yoksa driver booster tarzı bir programla mı yüklediniz?
Her şey sorunsuz driver konusunda, elimle kurdum. Benlik bir sıkıntı yok gibi şuanlık, yarın sadece onarmayı deneyeceğim. 2K çözünürlüğe alınca fpsim baya artıyor.
soğutmada bi sıkıntı olabilir başka oyunlarda da oluyor mu? sıcaklıkları kontrol edin.
Soğutmada skıntı yok 50 dereceyi görmüyor bile

Merhabalar, işlemcim Ryzen 5 1600 AF, ekran kartım GTX1070 ve 16 GB 3000 MHz RAM'lerim var. Başlıkta da yazdığım gibi oyuna ilk girişte çok yüksek FPS değerleri, oyunda dakikalar ilerledikçe FPS yavaş yavaş düşüyor. 55 FPS aldığım noktalar oluyor. İşin garip kısmı ekran kartı ve işlemci kullanımı %35-40’ı geçmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
sorunu buldunuzmu bendede aynısı oluyoda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı