GTX 1070 Marka önerisi

Arkadaşlar MSİ, GTX 1070 serisini duyurdu. 4 çeşit var. Bunlardan hangisini öneriyorsunuz ? Ben en çok SEA HAWK X modelini beğendim. Sizce hangisi ?

MSI, GeForce GTX 1070 Serisini Duyurdu - Technopat
MSI gerçekten başarılı bir marka gerek soğutması gerek diğer şeyleri olsun ama SEA HAWK modelleri genelde OverClock seviyelerini biraz yüksek tutmak isteyenler için normal bir kullanın MSI ürünü almak istiosa bende GamingX modelini kullanmalı ama ben her zaman ASUS tan yanayım MSI a göre daha uzun ömürlü ve daha iyi soğutma ve daha şık tasarım ortaya koyuyor ve 3 fan koyması dahada şıklık katıyor bence tercihinizi ASUS tan yapmalısınız ama MSI alıcam diosanız Technopat ın yeni incelediği GamingX modelinin alınız tercih size kalmış.

MSI gerçekten başarılı bir marka gerek soğutması gerek diğer şeyleri olsun ama SEA HAWK modelleri genelde OverClock seviyelerini biraz yüksek tutmak isteyenler için normal bir kullanın MSI ürünü almak istiosa bende GamingX modelini kullanmalı ama ben her zaman ASUS tan yanayım MSI a göre daha uzun ömürlü ve daha iyi soğutma ve daha şık tasarım ortaya koyuyor ve 3 fan koyması dahada şıklık katıyor bence tercihinizi ASUS tan yapmalısınız ama MSI alıcam diosanız Technopat ın yeni incelediği GamingX modelinin alınız tercih size kalmış.
Genelde GTA V oynuyorum. Ama yani marka değilde bu sefer yeter ki GTX 1070 olsun diyeceğim. Çünkü Asus, Evga gibi markalar bayağı pahalı olacak gibi.

GTX 1080'de durumlar böyle. FE'nin üstüne çıkan tek akıllımız MSI. Artık ya ASUS ya da EVGA Classified.
image.jpeg
image.jpeg

Bende oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum lakin pek bilgim yok. Bu konuda www.technopat.net'in yeni bir sistem önerilerini bekliyorum. İnşallah bu aralar öneride bulunurlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı