Tarzanes
Hectopat
Daha fazla
Evet forumun güzel insanları size bir sorum var; bir süredir araştırma yaptığım halde çözemediğim bu farklılık mevzusu, internetten yurt dışından almak istediğim GTX1070 için araştırma yaparken ortalama olarak 100 lira farklarla ASUS ve EVGA gördüm araştırma bir kenara bu ekran kartlarını üreten bu firmaların hangisi daha iyi ve ne konuda ?
Her ekran kartında farklı markayı önerecekseniz yalnız GTX 1070 için öneri alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayriyeten EVGA GTX 1070 düşünüyorum ancak yurt dışında 470 dolar civarı bir şeyken güzelim ülkede 2000 TL bayılmak hiç iç açıcı gelmiyor, bildiğiniz herhangi bir yurt dışı donanım satış sitesi vb. bir şey varsa tavsiye eder misiniz?
Her ekran kartında farklı markayı önerecekseniz yalnız GTX 1070 için öneri alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayriyeten EVGA GTX 1070 düşünüyorum ancak yurt dışında 470 dolar civarı bir şeyken güzelim ülkede 2000 TL bayılmak hiç iç açıcı gelmiyor, bildiğiniz herhangi bir yurt dışı donanım satış sitesi vb. bir şey varsa tavsiye eder misiniz?