GTX 1070 veya GTX 1070 Ti Marka/Model Seçimi

PigTor

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben GTX 1070 veya GTX 1070Ti alacağım ama hangi markayı seçeyim bilemiyorum. Evga, Galax, Asus, MSI veya Zotac'dan birisini seçeceğim. Galax olarak HOF serisi oldukça iyi gözüküyor fakat bilemiyorum. Asus olarak Dual olanların arkasında soğutma plakası yok diye ısınacağını düşünüyorum. ROG Strix modelleri oldukça performanslı gözüküyor. Evga da çok iyi. Sizden de bir öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Ben GTX 1070 veya GTX 1070Ti alacağım ama hangi markayı seçeyim bilemiyorum. Evga, Galax, Asus, MSI veya Zotac'dan birisini seçeceğim. Galax olarak HOF serisi oldukça iyi gözüküyor fakat bilemiyorum. Asus olarak Dual olanların arkasında soğutma plakası yok diye ısınacağını düşünüyorum. ROG Strix modelleri oldukça performanslı gözüküyor. Evga da çok iyi. Sizden de bir öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.
Hiç biri. Yeni Nvidia 20XX serisini bekleyin. Ha derseniz ki yenisi çıkınca satarım, o zaman ben ROG Strix veya Evga FTW2 alırdım.

EVGA ve Gigabyte G1 ya da AORUS modellerini öneririm.
Bulamazsanız Asus Strix modeli de yeterlidir.

1070Tİ yerine 1080 almanızı öneririm TL olarak birbirine yakın fiyattalar daha güçlüsünü almak varken sonra pişman olmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı