GTX 1070 mi 1080 mi ?

beyler benim sistemde şu sizce gta 5 ultrada acarmı acarsa kaç fps verir sistemi daha yeni alıcam

msi gtx 1070
intel 6700k
gigabyte z170 gaming k3 drr4 anakart
kingston hyperx fury 16gb 2133mhz ram
corsair 120gb ssd
cool master ver2 işlemçi sogutucu

1070 ekran kartının önümüzdeki sene çıkacak oyunlarda dahil ultrada açamayacağı oyun yok şu sıra.

:)

Asus Strix GTX1080 A8G 8GB GDDR5X 256Bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING)

Zotac GTX1080 AMP! Edition 8GB GDDR5X 256Bit 3xDP (ZT-P10800C-10P)

Bakıyorum düşen fiyata ama sitenin güvenilirliği pek hoşuma gitmedi. "GTX 1070" e 2bin asker vereceğime, 2.5 Zotac'a mı versem bilemedim, teknoloji olarak çok fark var 1070 ile 1080 arasında.

Ben kullanıyorum kartı. En fazla 82 derece olması dışında sorunu yok. Ayrıca CW çıkmayan tek marka Zotac şuan. Gerçi Galax'ta da duymadım. Alabilirsen Galax Hof almalısın bence.

@morgenstern Galax'a güvenemem, yaygın olmayan bir marka. Ama "Asus" çok cazip geliyor, ama "Zotac" ın da fiyatı makul.

Değerlere baktım en kral değerler en düşük ısı "Asus" da gözüküyor şuan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Soğutmanın neden sağlam olduğu şimdi anlaşıldı :), aynı "212 evo" gibi direkt temas söz konusu.

Birde "A8G , 8G, O8G " var onlar ne oluyor ? ( Örnek: GTX-1080- A8G )

Galax Türkiye'de yaygın değil. Ekran kartları en performanslı ve en iyi soğutan marka. Galax hof gtx 1080 Türkiye'de satılmıyor malesef. Asus'un da fiyatı uygun. En fazla 68 derece oluyormuş. 200 lira daha verip Asus al bence. Ama performans için diyorsan. Galax hariç diğer firmaların kartlarında en fazla 5 fps farkediyor. Aşağı yukarı aynı performans. O konuda şüphen olmasın. Zotac'ın tek kötü tarafı 82 dereceye çıkması. En iyi tarafı da kesinlikle kartta coil whine çıkmaz. Diğer markalarda çok fazla coil whine çıktı. Karar senin.

Kararım şuan " Asus " dan yana sanırım. Ama 1070 mi 1080 mi ona karar veremedim :D . GDDR5X in ne gibi + ları var onu tam kapsamlı araştırmadım.

2 model var aynı üründen, biri "1080-8G" öteki "1080-O8G" O8G de saat hızları daha yüksek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı